Hippiemarkt Amersfoort Summer of Love


BEZOEKERS

SUMMER OF LOVE. HIPPIEMARKT. ZATERDAG 30 JUNI '18 11.00 - 18.00 uur
De Summer of Love Hippiemarkt brengt je terug naar een bazaar in de jaren '60. Bestel een lekker hapje en drankje terwijl je heerlijk `met je voetjes in het zand` kunt rondstruinen tussen de marktkraampjes. Zonnetje, zonnebril op, drankje in je hand, voetjes in het zand... Voel je hem?
Voor de mannen Jullie kunnen je ogen uitkijken: oude bromfietsen (Puch/Tomos) Vinyl scoor een Lp die je vroeger ook al had. Voor de vrouwen Je hoeft je geen moment te vervelen: er zijn genoeg marktkraampjes in Ibiza-stijl met kleding, sieraden en meer hebbedingen. Tijd maken voor een mini-lurkje aan de waterpijp? Als de kids toch aan het spelen zijn.. Voor de kids Kids kunnen zich prima vermaken op het kinder hippieplein waar een kleedjesmarkt is en vele leuke activiteiten voor de kids zoals workshops en o.a. henna-tattoo laten zetten.

Wij zorgen voor de gezelligheid - neem jij je zonnige zelf mee?

Vanaf 11.00 ben je welkom! Aansluitend op de markt kun je lekker bij Zandfoort aan de Eem blijven voor een hapje om vervolgens de heupen los te gooien op swingende deuntjes van onze huis DJ.. Wie neem jij mee? Tag je vrienden in dit bericht! Het mooiste van alles: reserveren is niet nodig! Gewoon lekker op de bonnefooi langskomen, wij rekenen geen entree kosten.

 

ONDERNEMERS

Na het enorme succes van vorige jaren wederom De Summer of Love Hippiemarkt.

Op zaterdag 30 juni 2018 zal Amersfoort weer in het teken staan van Summer of Love. 

De markt is van 11.00 tot 18.00 uur.

 

Wil je dit jaar ook weer deelnemen vul dan het inschrijfformulier in. Daar ziet u ook de prijzen.

Uiteraard zorgen wij weer voor een kopje koffie bij aankomst.

 

Wees er snel bij want na laatste editie hebben we erg veel aanvragen binnen gekregen.

Na inschrijven informeren we je over de vervolgstappen.