Hippiemarkt Amersfoort Summer of Love


BEZOEKERS

Summer of Love 2019 

 

Hippiemarkt & Foodmarkt

Fashion & lifestyle - Food & Drinks - Beauty & Music & More

 

Zaterdag 29 juni 11.00 – 18.00 uur

 

Zaterdag 29 juni zal geheel in het teken staan van ‘love, peace and happiness’. Jong en oud, hippie en happy, iedereen is straks weer helemaal thuis in onze eigen Amersfoortse hippie hang-out Zandfoort aan de Eem. 

 

Veel kramen met fashion, sieraden, woonaccessoires, delicatessen op de Hippiemarkt.

 

Op dit gratis evenement zulenl dit jaar ook foodstands- trucks staan waar je kunt genieten van heerlijke delicatessen uit diverse windstreken. Zo hebben we een o.a. de BALI tuin waar je je helemaal in de heerlijke Bali sfeer met uiteraard indische food & snacks kunt wanen.

 

De gehele dag draaien onze huis DJ’s  Count & Canefield lekkere muziek uit de sixties en seventies. Dus kom lekker met je voetjes in het zand naar Zandfoort aan de Eem zaterdag 29 juni en pak de relaxte vakantiesfeer mee.


Wij zorgen voor de gezelligheid - neem jij je zonnige zelf mee?

Vanaf 11.00 ben je welkom! Aansluitend op de markt kun je lekker bij Zandfoort aan de Eem blijven voor een hapje om vervolgens de heupen los te gooien op swingende deuntjes van onze huis DJ.. Wie neem jij mee? Tag je vrienden in dit bericht! Het mooiste van alles: reserveren is niet nodig! Gewoon lekker op de bonnefooi langskomen, wij rekenen geen entree kosten.

 

ONDERNEMERS

Na het enorme succes van vorige jaren wederom De Summer of Love Hippiemarkt.

Op zaterdag 29 juni 2019 zal Amersfoort weer in het teken staan van Summer of Love. 

De markt is van 11.00 tot 18.00 uur.

 

Wil je dit jaar ook weer deelnemen vul dan het inschrijfformulier in. Daar ziet u ook de prijzen. Uiteraard zorgen wij weer voor een kopje koffie bij aankomst.

 

Wees er snel bij want na laatste editie hebben we erg veel aanvragen binnen gekregen.

Na inschrijven informeren we je over de vervolgstappen.